Електронно заключване на асансьор с чип за достъп

Електронно заключване на асансьор с чип

ДОСТАВКА И МОНТАЖ:

с нормална централа – 395лв

с криптирана централа – 440лв

Предлагаме ефективни, надеждни, интелигентни и вандалоустойчиви системи за контрол и заключване на асансьори. Те напълно решават проблемите с неоторизирано ползване на асансьора. Системите могат да блокират повикванията както от кабината, така и от етажите, с което се елиминират и дребните хитрости да се натовари асансьора и да се извика на съответния етаж от хора, които са неоторизирани за това.

Електронната система за контрол на достъп за асансьор е с различни варианти на монтаж и контрол, но принципът на работа е един и същ. Идеята е да се изключат бутоните за избор на етаж в асансьорната кабина и/ или бутоните за повикване на асансьора от етажите. За да се осъществи работа с асансьора е необходимо валиден чип да се доближи до така наречения четец , като по този начин се позволява работа с асансьора за определен период от време. Системата има интелигентна антисканинг система, защита от електромагнитни въздействия, енергонезависима памет. Има вход за следене състоянието на вратата и вход за следене на алармени състояния. Изключително висока гъвкавост, програмируеми функции, надеждност и сигурност. Възможност за връзка с компютър. Има памет за събития, като записът им се осъществява в хронологичен ред, при нужда тази памет може да се изтегли и да се проследят събитията. Управлението на електронните ключове – записване, изтриване, временна забрана на работа, е изключително лесно и се осъществява от притежателя на мастер чипа на системата.

Устройство ограничаващо достъпа до асансьора със същия чип като на входната врата и възможност за програмиране на отделните абонати.

Системата за достъп до асансьора работи с до 1000 броя електронни чипа и има възможност за допълнителна памет до шест месеца, които се запомнят в хронологичен ред. Комплектът включва: електронна централа, четец и мастер чип. Потребителските електронни чипове не са включени в комплекта. Те зависят от индивидуалните нужди на всеки вход.

Електронни ключове тип iButton – в зависимост от броя:

  • От 1 до 50 броя – 10 лв./бр.
  • От 50 – 100 броя – 9 лв./бр.
  • Над 100 броя – 8 лв./бр.
  • Бутон откючване; зумер; мастер бутон(таг);
  • Захранване;
  • Реле 12v;