Електронно заключване на асансьор с чип за достъп

Електронно заключване на асансьор с чип

ДОСТАВКА И МОНТАЖ:

с нормална централа – 255лв

с криптирана централа – 340лв

Предлагаме ефективни, надеждни, интелигентни и вандалоустойчиви системи за контрол и заключване на асансьори. Те напълно решават проблемите с неоторизирано ползване на асансьора. Системите могат да блокират повикванията както от кабината, така и от етажите, с което се елиминират и дребните хитрости да се натовари асансьора и да се извика на съответния етаж от хора, които са неоторизирани за това.

Електронната ключалка за електронно заключване на асансьори е с различни варианти на монтаж и контрол, но принципът на работа е един и същ. Идеята е да се изключат бутоните за избор на етаж в асансьорната кабина и/ или бутоните за повикване на асансьора от етажите. За да се осъществи работа с асансьора е необходимо валиден чип да се доближи до така наречения четец (ключалка), като по този начин се позволява работа с асансьора за определен период от време. Системата има интелигентна антисканинг система, защита от електромагнитни въздействия, енергонезависима памет, възможност за работа с аварийно захранване. Има вход за следене състоянието на вратата и вход за следене на алармени състояния. Изключително висока гъвкавост, програмируеми функции, надеждност и сигурност. Възможност за връзка с компютър. Има памет за събития, като записът им се осъществява в хронологичен ред, при нужда тази памет може да се изтегли и да се проследят събитията. Управлението на електронните ключове – записване, изтриване, временна забрана на работа, е изключително лесно и се осъществява от притежателя на мастер чипа на системата.

 • Устройство ограничаващо достъпа до асансьора със същия чип като на входната врата и възможност за програмиране на отделните абонати.
 • Системата за достъп до асансьора работи с до 999 броя електронни чипа и има памет за до 4064 броя събития, които се запомнят в хронологичен ред. Комплектът включва: електронна централа, четец и мастер чип. Потребителските електронни чипове не са включени в комплекта. Те зависят от индивидуалните нужди на всеки вход.
 • Електронни ключове тип iButton – в зависимост от броя.
  • От 1 до 30 броя – 10 лв./бр.
  • От 30 бр – 6 лв./бр.
 • Електронни ключове RFID тип – в зависимост от броя.
 • Контактна електронна заключваща система модел ВК2191 до 1000 абоната с контактни ключове тип iButton и вандалоустойчив четец;
 • Бутон отключване; зумер; мастер бутон(таг);
 • Захранване;
 • Реле 12v;